Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI, a venit, marti, la Palatul Parlamentului, urmand sa fie audiat de Comisia speciala de control a activitatii SRI, in sedinta secreta.

Audierea lui Hellvig are loc in sedinta secreta, reprezentantii presei avand acces in debut, pentru ilustratie.
Hellvig a evitat sa faca declaratii inaintea sedintei. Presedintele Comisiei SRI, deputatul PSD Georgian Pop, a precizat ca vor fi acordate declaratii la sfarsitul audierii. La sedinta sunt prezenti toti membrii acestui for, cu exceptia deputatului Sebastian Ghita, arata Mediafax. Acesta se afla marti dimineata la instanta suprema, unde se judeca cererea lui de ridicare a controlului judiciar, masura luata de procurori in dosarul in care este cercetat alaturi de cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu.

Ghita, care a demisionat din PSD, a ramas insa membru al grupului parlamentar si, in virtutea acestui fapt, si-a mentinut calitatea de membru al Comisiei. Ghita a declarat, luni, cu o zi inaintea audierilor, ca reflecteaza la ideea de a se retrage din Comisie, dar ca va lua parte la audierea lui Hellvig, fapt care nu s-a mai intamplat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri