Alina Gorghiu acuza, pe Facebook, atacurile mediatice din ultimele doua zile, care, in opinia sa, ”nu sunt altceva decat subiecte care de-a lungul timpului au mai fost incalzite, cu aceeasi credibilitate: zero”. ”Domnul Victor Ponta si asociatii au starnit stihiile pentru a demonstra romanilor ca sunt fie Elena Ceausescu, fie Elena Udrea. Oare atat de mult se teme domnul Ponta de consecintele legale, nu cele impuse de domnul Tariceanu, ale votului din Senat incat sa mobilizeze atatea energii impotriva mea? Nu consider linsaj ceea ce face dl Ponta prin interpusi, ci o comedie, cu o regie de categoria C”, a scris copresedintele PNL, scrie Mediafax.

Gorghiu mai spune ca nu va raspunde punctual, asa cum si-ar dori cei care distribuie ”mizerii pentru Ponta” si mentioneaza ca cei care trebuie sa se scuze sunt cei care orchestreaza aceasta campanie. ”Pentru dl Ponta am un singur raspuns: procesul de repunere in legalitate a hotararilor Senatului Romaniei nu se va opri si, mai devreme sau mai tarziu, Romania va avea norocul sa aiba un Prim-ministru decent. Pentru cei sincer ingrijorati de avalansa de subiecte si ”dezvaluiri” reincalzite (pe multe dintre ele le-am lamurit de-a lungul timpului) le transmit atat: fiti linistiti, nici amenintarile pe care le-am primit, mai ales, in ultimele zile, cu precadere in ziua votului de la Senat, nici masinile din coloana neoficiala, care ma insotesc de cateva luni, nici isteria mediatica la comanda nu ma impresioneaza”, se mai precizeaza in postarea Alinei Gorghiu.

Ea afirma ca ”nu exista nimic in activitatea sa politica si profesionala care sa fi fost vreodata in contradictie cu legile Romaniei, iar restul sunt inventii”. ”In final, va prezint noua mea identitate vizuala, asa cum mi-a fost creionata de catre fanii lui Ponta”, mai scrie Gorghiu, postarea sa fiind insotita de o fotografie a Elenei Ceausescu.