Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a venit la Parlament pentru a urmari din biroul presedintelui Camerei Deputatilor daca senatorii PNL voteaza Codul Fiscal, spunand ca social-democratii voteaza un Cod liberal, iar liberalii sunt impotriva "ca sa nu mai inteleaga nimeni nimic".

Ponta a discutat, la Senat, cu presedintele acestei Camere, Calin Popescu Tariceanu, inainte ca senatorii sa inceapa dezbaterea privind proiectul de Cod Fiscal propus de Guvern. La iesirea din biroul lui Tariceanu, liderul PSD a spus ca se duce sa vada la televizor cum voteaza senatorii PNL, scrie Mediafax.

"Ma duc sa ma uit la televizor, sa vad daca PNL voteaza impotriva Codului Fiscal. Garantez ca acum vrem sa dam votul, ca sa vedem cine voteaza pentru Codul Fiscal si cine impotriva. Social-democratii voteaza pentru un cod fiscal liberal si liberalii voteaza impotriva unui cod fiscal liberal, ca sa nu mai inteleaga nimeni nimic in tara asta", a spus Ponta.

El s-a dus in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, pentru a urmari la televizor votul din Senat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri