Ponta urmarit penal. Basescu: Buna ziua, Viorel, PLEACA ACUM

Fostul presedinte Traian Basescu ii cere premierului Victor Ponta sa plece acum de la conducerea Guvernului, transmitandu-i ca fiecare minut in care mai sta este un dezastru pentru credibilitatea Romaniei si ca tara este mai presus de interesele personale.

"Buna ziua Viorel, daca vrei sa nu faci mai mult rau decat ai facut tarii din 2012 si pana acum, fa te rog un lucru simplu: PLEACA ACUM ! Fiecare minut pe care il petreci in fruntea guvernului este un dezastru pentru credibilitatea Romaniei. Deci, inca o data, PLEACA, PLEACA ACUM ! Iar daca tu nu stii ca tara este mai presus de interesele tale, vei invata acest lucru, dar din pacate pe spinarea romanilor. Asculta te rog pe unul mai batran ca tine, PLEACA ACUM !", a scris Basescu pe Facebook.

Premierul Victor Ponta este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor in dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputatilor avizarea urmaririi penale pe numele premierului si pentru conflict de interese.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri