Ponta sustine ca are emotii legate de votul privind motiunea de cenzura

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, sustine ca are emotii legate de votul privind motiunea de cenzura care urmeaza sa fie dezbatuta in Parlament.

"Sigur ca am emotii. Este motiune de cenzura si sunt prim-ministru al Romaniei", a spus Ponta, sosit la Parlament, scrie Mediafax.

Joi seara, Ponta afirma, intr-un interviu acordat agentiei de presa Bloomberg, ca "ziua de maine nu va aduce nicio surpriza", sustinand ca motiunea de cenzura va fi respinsa de majoritatea parlamentara.

PNL a depus, saptamana trecuta, la Parlament motiunea de cenzura la adresa Guvernului Ponta, care este semnata de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO si doi de la grupul-democrat, restul fiind deputati si senatori PNL. Motiunea este intitulata "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca!".

In motiunea de cenzura se arata ca Ponta ar fi vrut sa ajunga presedintele Romaniei "prin sabotarea deliberata a romanilor din Diaspora" si ca "este timpul sa recunoasca si sa paraseasca puterea". Dezbaterea motiunii de cenzura va incepe la ora 10.00.

Citeste si:
Un congolez candidează la primăria unei comune din Giurgiu
Un congolez candidează din...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri