Co-presedintele PNL Vasile Blaga a spus vineri ca Romania este in "plina criza", determinata de premierul Victor Ponta. care arata ca "un politician disperat" si vrea sa ramana "agatat" de scaunul de la Palatul Victoria, indemnandu-l sa-si dea demisia, "ca premierul Moldovei".

"Romania este astazi o tara aflata in plina criza generata si determinata de premierul a carei legitimitate este pusa sub indoiala. Domnul prim-ministru sfideaza pe toata lumea si refuza sa faca un gest normal in orice tara democratica sa-si depuna demisia. (...)Arata ca un politician disperat, vrea sa ramana agatat de scaunul de la Paltul Victoria", a spus Blaga. El a aratat ca premierul trebuia sa-si dea demisia inca dupa alegerile prezidentiale, cand a blocat votul cetatenilor din diaspora.

"Nu s-a intamplat asa, premierul a declarat ca a inteles votul romanilor, si-a pus cenunsa in cap si a spus ca se face baiat bun. Dar odata ajuns la butoane a recidivat", a mentionat Blaga, adaugand ca acum tinta era sa se treaca de data de 10 iunie si sa nu se mai poata organiza alegerile partiale pentru primari si presedinti de consilii judetene, scrie Mediafax.

"Votul in favoarea motiunii devine o solutie in intersul national. Invatati de la premierul Moldovei, care a demisionat", a mai spus Blaga.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri