"Multumesc tuturor celor care in aceste zile au avut un gand bun pt mine - operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa, dar sunt convins ca pana in Decembrie voi putea face sport din nou. Multumiri speciale doctorului Ionut Codorean care a fost langa mine si mi-a dat curaj prin profesionalismul sau (evident ca am totala incredere in medicii romani - aici insa am ceva ce era imposibil acasa - LINISTE si ODIHNA)! Vreau sa-i asigur si pe cei care <se bucura> de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!", scrie Ponta pe Facebook.

Premierul Victor Ponta se afla in Turcia pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet.

Luni dimineata, avocata lui Victor Ponta a fost la Directia Nationala Anticoruptie, unde ar fi urmat sa se prezinte premierul, urmarit penal pentru trei infractiuni in dosarul lui Dan Sova. Potrivit unor surse oficiale, avocata ar fi cerut o amanare cu o saptamana a audierii premierului, motivand prin faptul ca acesta este in Turcia, unde ar urma sa se opereze la genunchi.

Joi, premierul Victor Ponta a fost la Spitalul Militar Central din Bucuresti, pentru un control la genunchi, iar in urma investigatiilor medicii au stabilit ca are un ligament rupt si ii sunt afectate meniscul si cartilagiul, recomandandu-i o interventie chirurgicala.