"Sunt doua curente in momentul de fata: avem o propunere din partea PSD sa facem o alianta pentru viitoarele alegeri locale si generale si avem un curent, cred eu destul de indraznet in partid, care vor sa mergem singuri", a spus Gabriel Oprea, sambata, intr-o emisiune a postului Realitatea TV. El a mentionat ca nu doreste sa se antepronunte in privinta acestor variante, precizand ca trebuie sa se consulte cu colegii, in partid facandu-se o analiza, potrivit Mediafax.

"Avem doua posibilitati, le analizam: sa mergem in alianta cu PSD sau sa mergem singuri in alegeri. Spuneam ca e un curent din ce in ce mai puternic in partid, putin prea optimisti, prea indrazneti, spun: domnule, trebuie sa mergem singuri", a mai spus Oprea, precizand ca se va lua o decizie "la momentul oportun".

In ceea ce priveste viitoarele alegeri locale, Gabriel Oprea a mentionat ca UNPR spera sa recastige primariile pe care le conduce, in jur de 100, dintre care cinci mari primarii - Sectorul 2, Drobeta Turnu Severin, Calarasi, Galati, Baia Mare -, dar sa castige si altele.

Sursa foto: Mediafax Foto