"In acest moment sunt candidati care doresc sa intre in competitie. Sunt propuneri, dar am stabilit asupra uneia dintre ele, pentru ca organizatia de București abia acum trebuia sa finalizeze o analiza sociologica prin care sa defineasca clar profilul candidatului, si va spun de pe acum care va fi: profilul Klaus Iohannis. (...) Eu cred ca bucurestenilor le lipseste un manager. Bucurestiul ma intereseaza in mod cu totul deosebit, pentru ca noi am acordat foarte multa atentie celor care coordoneaza activitatea din Bucuresti si o sa ne indreptam acum si spre Bucuresti cu mult mai multa atentie, pentru ca suntem prin tara zi de zi, dar Bucurestiul este la doi pasi", a precizat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

El mai spune ca, in ceea ce priveste alegerile locale din 2016, partidul are termene foarte stricte, luna viitoare urmand a fi discutate toate candidaturile.

Cine crezi ca este potrivit pentru functia de primar al Capitalei? Crezi ca poate castiga un candidat cu profilul politic al lui Klaus Iohannis?