Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat, astazi, ca partidele parlamentare se vor intalni pe 20 august, in cadrul consultarilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmeaza sa fie votat in sesiunea extraparlamentara programata sa inceapa pe 24 august.

"In urma discutiilor informale care au avut loc in pregatirea acordului politic privind reexaminarea Codului fiscal, s-a convenit data de 20.08.2015, ora 10 AM, pentru intalnirea tehnica, la sediul Parlamentului", a declarat Catalin Predoiu, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, scrie Mediafax.

Predoiu a mai afirmat ca discutiile tehnice pe Codului Fiscal vor fi urmate de discutii politice, pana la inceperea sesiunii extraordinare parlamentare din 24 august.

PNL a propus partidelor politice si institutiilor abilitate sa participe la consultari publice pe teme de interes major precum: macro-stabilitatea economica, in special, Codul Fiscal si noua lege a salarizarii in sectorul de stat, absorbtia de fonduri europene, dezvoltarea infrastructurii si investitiile publice, reforma administratiei publice, aderarea la Spatiul Schengen si pregatirea Presedintiei Consiliului UE din anul 2019. Parlamentul va fi convocat intr-o sesiune extraordinara in perioada 24-26 august pentru a discuta cererea presedintelui Iohannis de reexaminare a Codului Fiscal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri