"In urma discutiilor informale care au avut loc in pregatirea acordului politic privind reexaminarea Codului fiscal, s-a convenit data de 20.08.2015, ora 10 AM, pentru intalnirea tehnica, la sediul Parlamentului", a declarat Catalin Predoiu, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, scrie Mediafax.

Predoiu a mai afirmat ca discutiile tehnice pe Codului Fiscal vor fi urmate de discutii politice, pana la inceperea sesiunii extraordinare parlamentare din 24 august.

PNL a propus partidelor politice si institutiilor abilitate sa participe la consultari publice pe teme de interes major precum: macro-stabilitatea economica, in special, Codul Fiscal si noua lege a salarizarii in sectorul de stat, absorbtia de fonduri europene, dezvoltarea infrastructurii si investitiile publice, reforma administratiei publice, aderarea la Spatiul Schengen si pregatirea Presedintiei Consiliului UE din anul 2019. Parlamentul va fi convocat intr-o sesiune extraordinara in perioada 24-26 august pentru a discuta cererea presedintelui Iohannis de reexaminare a Codului Fiscal.