Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, spune ca deputatul Aurelia Cristea, liderul PSD Cluj-Napoca, este "potentialul candidat" pentru functia de primar al municipiului, aceasta fiind singura varianta, "pana nu are organizatia o alta propunere".

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca Aurelia Cristea are obligatia de a se implica pentru a avea sanse cat mai mari de a castiga Primaria Cluj-Napoca.

"Exista o decizie la nivelul PSD potrivit careia toti primarii in functie pot continua la alegerile de anul viitor, se va face o analiza, iar consilierii locali si judeteni care doresc sa candideze pentru un nou mandat au termen pana in 30 noiembrie sa anunte. In toate localitatile se porneste de la premisa ca presedintele filialei locale este candidatul la primarie. Deci, candidatul pentru functia de primar la Cluj-Napoca este presedintele organizatiei municipale a PSD, actualul deputat Aurelia Cristea. Pana nu are organizatia o alta propunere, dansa este potentialul candidat pentru functia de primar, este singura varianta. Aceasta are obligatia de a se implica pentru a avea sanse cat mai mari pentru a castiga Primaria Cluj-Napoca", a spus Lapusan, scrie Mediafax.

Potrivit acestuia, la Consiliul Judetean Cluj sunt mai multe variante pentru functia de presedinte, nefiind importanta persoana care va candida, ci echipa."Eu voi dori sa candidez pentru un nou mandat de consilier judetean, ma gandesc daca sa candidez pentru functia de presedinte. As putea fi un candidat pentru functia de presedinte, dar avem si alte variante. In localitatile unde vom depune candidaturi pentru functiile de primar, ne propunem sa castigam", a spus liderul PSD Cluj.

Aurelia Cristea a declarat ca in momentul de fata nu exista nicio decizie a PSD in ceea ce priveste o candidatura la Primaria Cluj-Napoca, dar daca se tine cont de decizia privind faptul ca presedintele organizatiei locale este si candidat, se simte "onorata". "Am venit la nivelul organizatiei PSD Cluj-Napoca cu un proces de reorganizare, au fost initiate discutii cu persoane cu CV consistent. Vom vedea care va fi echipa cu care organizatia municipala se va prezenta pentru Primaria Cluj-Napoca. Nu este suficient un candidat, ci si echipa pentru Consiliul Local. Este o responsabilitate foarte mare o astfel de candidatura", a spus Cristea.

Aurelia Cristea are 47 de ani, este deputat din anul 2012 si a detinut si functia de ministru delegat pentru Dialog Social in Guvernul Ponta, in perioada martie-decembrie 2014. Pana in prezent, la alegerile locale de anul viitor, din partea PNL si-au depus candidaturile pentru functia de primar, conform procedurii interne, actualul edil, Emil Boc, si presedintele Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri