"Va informam ca domnul Romeo Florin Nicolae si-a depus astazi demisia la cabinetul premierului", se arata intr-un comunicat de presa al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Vicepresedintele ANAF, urmarit penal pentru trafic de influenta, a fost pus, miercuri seara, sub control judiciar cu interdictia de a-si exercita functia, el parasind sediul DNA Ploiesti dupa noua ore de audieri si perchezitii si spunand ca nu este vinovat.

Nicolae a parasit sediul DNA Ploiesti, miercuri noapte, insotit de avocatul sau, dupa ce in cursul zilei a fost audiat de procurori, a asistat la perchezitia uneia dintre locuintele sale din judetul Prahova, apoi a dat din nou declaratii la DNA. ”Ma consider nevinovat”, afirma directorul din ANAF, la iesirea din sediul DNA.

Citeste si:

Intrebat daca isi va da demisia din institutia in care detine functia de sef al Directiei Antifrauda, el a raspuns: ”Maine (n.r. - joi) voi lua cu siguranta deciziile care se impun”.

Romeo Nicolae este urmarit penal de procurorii DNA pentru trafic de influenta dupa ce, in 2010, ar fi pretins si primit 5.000 de euro de la reprezentantul unei firme penru solutionarea favorabila a unei contestatii impotriva unei decizii de impunere.

Sursa foto: Mediafax Foto