"Liviu stie foarte bine din prima zi ca are mandatul meu de prim ministru pe masa, sunt convins ca il va folosi spre binele nostru al tuturor. Si, deocamdata mergem, guvernam bine si putem sa facem si in 2016 o multime de lucruri bune care sa arate ca doar PSD-UNPR-ALDE pot sa guverneze bine Romania. Asta vreau sa fac si sper sa am sprijinul dumneavoastra", le-a spus Victor Ponta participantilor la Congresul PSD, potrivit Mediafax.

El a aratat ca doar PSD poate sa treaca o motiune de cenzura prin Parlament, si a cerut sa fie anuntat cand va sosi un astfel de moment. "Doar PSD poate sa treaca motiune de cenzura, nimeni altcineva, asa ca, sa-mi spuneti cand e momentul. Sa-mi spuneti sa ne pregatim daca e cazul. Ca noi stim sa trecem motiuni de cenzura, insa sunt absolut convins ca in aceasta formula guvernarea va merge foarte bine", a afirmat premierul.

Desi anterior a anuntat ca nu va candida la vreo functie in partid, Ponta a dat de inteles ca in viitor nu exclude o aceasta posibilitate. "In 2010, am spus ca PSD este ca pasarea Phoenix. Cand toti se gandesc ca e cenusa, de fiecare data renastem. Eu fac parte din PSD. Am si eu puterea de renastere, dar doar alaturi de dumneavoastra", le-a mai spus Ponta celor prezenti.

Sursa foto: Mediafax