Victor Ponta: Exista acord pentru fonduri in sanatate, agricultura si autoritati locale la rectificare

Premierul Victor Ponta si liderii coalitiei s-au intalnit, miercuri, pentru a conveni domeniile care vor beneficia de fonduri suplimentare la rectificarea bugetara care va avea loc vineri, Ponta precizand, pe Twitter, ca exista un acord politic pentru sanatate, agricultura si autoritatile locale.

"Meeting Guvern-Coalitie politica referitor la rectificarea bugetara! Acord si sprijin politic pentru sanatate, agricultura si autoritati locale" a scris Ponta pe contul sau de Twitter, referitor la intalnirea pe care a avut-o miercuri cu liderii coalitiei, scrie Mediafax.

De altfel, surse guvernamentale au precizat ca "prim-ministrul si liderii partidelor coalitiei au discutat principiile care vor sta la baza alocarilor ce se vor face la rectificarea bugetara de vineri".

Acestea au mai adaugat ca discutiile au fost doar la nivel politic si urmeaza ca, pe baza celor stabilite, aparatul tehnic din Ministerul Finantelor sa faca distribuirea fondurilor astfel incat rectificarea bugetara sa beneficieze de acordul politic. Intalnirea a avut loc la o vila de protocol a RA-APPS, miercuri dimineata.

Citeste si:
OFICIAL: Ponta și Tăriceanu se despart. Cele două partide au...
OFICIAL: Ponta și Tăriceanu...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri