La finalul prezentarii rectificarii bugetare, vineri, la Guvern, jurnalistii prezenti l-au intrebat pe Victor Ponta daca ministrul Internelor avea dreptul sa foloseasca escorta Politiei Rutiere in toate deplasarile sale, dar premierul nu a dorit sa raspunda pe motiv ca a anuntat anterior ca tema conferintei de presa este rectificarea bugetara si alte subiecte economice, scrie Mediafax.

"Inteleg ca dumneavoastra vorbiti ca sa va auda sefii, eu am stabilit cu dumneavoastra niste reguli", a spus premierul vizibil deranjat, el adaugand ca raspunde numai la intrebari referitoare la temele anuntate. Jurnalistii au insistat pe acest subiect, dar Victor Ponta a continuat sa nu faca referiri pe aceasta tema. "Am impresia ca vorbesc in chineza", a spus premierul.

Reprezentantii mass-media au subliniat faptul ca subiectul abordat este unul la zi si este foarte important pentru opinia publica, de aceea el nu ar trebui evitat. "Nu vreau sa evit niciun subiect, vreau doar sa respectam niste reguli. Daca nu ne respectam intre noi, e foarte greu dupa aceea sa ne dam cu parerea", le-a mai spus Ponta jurnalistilor prezenti la Palatul Victoria.

Sursa foto: Mediafax Foto