Presedintele Klaus Iohannis spune, referitor la aparitia in presa a unor imagini cu seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, dormind in timpul unei intruniri, ca reprezinta ”o incercare jalnica” de a discredita echipa sa, adaugand ca la nicio intalnire nu a constatat ”o astfel de pozitie”.

Intrebat despre fotografiile aparute in presa cu seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, dormind in timpul unei intalniri cu o delegatie din Serbia, unde il insotea pe seful statului intr-o vizita oficiala, Iohannis a raspuns ca ”la nicio intalnire nu a constatat o astfel de pozitie”, conform Mediafax.

”Pur intamplator, eu sunt parte centrala la toate aceste intalniri si pot sa va spun, ca informatie de prima mana, ca la nicio intalnire nu am constatat o astfel de pozitie. Daca intre intalniri omul este in pauza, atunci cred ca e cel putin inadecvat sa fie fotografiat si sa se creeze impresia ca cineva din staful meu doarme in timpul unei intruniri. E o incercare jalnica de a discredita echipa mea”, a afirmat Klaus Iohannis.

Dan Mihalache a facut parte din delegatia care l-a insotit pe presedintele Klaus Iohannis in Serbia, la jumatatea lunii iulie. Un membru al delegatiei sarbe a realizat cateva fotografii in care Dan Mihalache apare dormind in timpul intalnirii cu delegatia sarba, potrivit Click.

In fotografii se poate vedea cum Dan Mihalache doarme pe scaun, cu capul pe spate, iar in jurul sau, la o masa, se afla mai multi oficiali.

Citeste si:
Legea USR privind consumul de etnobonatice, la reexaminare
Legea USR care baga la...

Sursa foto: www.click.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
UPDATE Iohannis cere sesiune extraordinara pentru alegerea primarilor