Cine a provocat situatia incalcita care a dus la salvarea Elenei Udrea de la arestare

Conducerea Camerei Deputatilor a fost avertizata de situatia in care un parlamentar poate introduce toate cele patru bile primite intr-o singura urna in cazul in care cererea de retinere si cea de arestare preventiva a Elenei Udrea se voteaza la pachet. Reprezentantii PSD au ignorat acest avertisment si au decis amplasarea laolalta a celor patru urne, care a condus la salvarea Elenei Udrea de la arestare.

Desi cea mai clara varianta ar fi fost sa voteze separat cererile de retinere si de arestare preventiva, deputatii le-au pus la pachet. Cine a luat aceasta decizie? „Asa s-a votat in Biroul Permanent (n.r. – conducerea Camerei Deputatilor). Imi pare rau, chiar nu-mi mai amintesc cine a facut aceasta propunere. Eu am propus sa se voteze in trei randuri, pentru ca erau trei solicitari. Insa s-a luat alta decizie din criterii de comoditate, cred“, a spus Marian Neacsu, liderul deputatilor PSD.

„Adevarul“ va prezinta discutiile stenografiate din sedinta conducerii Camerei Deputatilor din data de 26 octombrie, in cadrul careia s-a stabilit procedura de vot in cazul cererilor Justitiei de retinere si arestare a Elenei Udrea:

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Citeste si:
Udrea: Alina Bica nu mai calca in Romania
Udrea: Alina Bica nu mai...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Nicuşor Dan: Sunt optimist că dreapta va avea candidaţi unici la primării
Setari Cookie-uri