Anuntul privind decizia finala a venit la o ora si jumatate de deliberari ale comisiei de numarare a voturilor. Potrivit procesului verbal prezentat in plenul Camerei, in cazul cererii de retinere a deputatului Elena Udrea si-au exprimat votul 242 de deputati, din care 123 s-au pronuntat pentru retinere si 119 impotriva, scrie Mediafax.

In cazul solicitarii DNA de arestare a deputatului Elena Udrea si-au exprimat optiunea 220 de deputati, din care 115 voturi "pentru" arestarea prevenitva si 105 "impotriva". Pentru incuviintarea solicitarii erau necesare 122 de voturi.

Mai bine de o ora, membrii comisiei de numarare a voturilor privind solicitarea DNA de retinere si cea de arestare a Elenei Udrea au discutat, fara sa fi ajuns la o concluzie, in conditiile in care au fost constatate vicii de procedura.

Initial, surse din Comisie au anuntat ca cererea privind incuviintarea retinerii Elenei Udrea a fost respinsa de Camera Deputatilor, fiind inregistrate 142 de voturi impotriva acestei solicitari si 119 "pentru". Ulterior, aceleasi surse au precizat ca s-a decis ca voturile sa fie renumarate intrucat au fost cazuri in care unii parlamentari au introdus mai multe bile in aceeasi urna.