Fotografiile in lenjerie intima l-au costat scaunul de ministru: Andrei Baciu, propus la Sanatate, "remaniat" de Dacian Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a decis sa nu il mai includa in Cabinetul sau pe Andrei Baciu, pe care il propusese pentru postul de ministru al Sanatatii, decizia fiind luata in urma controverselor aparute in spatiul public dupa nominalizarea acestuia, potrivit Mediafax.

”In urma controverselor aparute in spatiul public, primul ministru desemnat a decis sa nu il mai includa pe Andrei Baciu pe lista propunerilor de ministri care va fi trimisa la Parlament in aceasta seara (duminica seara -n.r.)”, au declarat surse apropiate situatiei.

Dupa anuntul premierului desemnat privind nominalizarea lui Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sanatatii, pe Facebook au inceput sa circule fotografii in care Andrei Baciu aparea in lenjerie intima, ca model.

De asemenea, medici si manageri de spitale s-au declarat contrariati la aflarea vestii ca Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sanatatii, motivand ca acesta nu are nici pregatirea si nici experienta necesare pentru a conduce o institutie publica de dimensiunea si cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupa de intreg sistemul sanitar.

Citeste si:
Secretar de stat:Nu avem suficientă resursă umană pentru a utiliza...
COVID-19 | Andrei Baciu,...

Seful Institutului Oncologic din Cluj, noua propunere pentru functia de ministru al Sanatatii

Noua propunere a premierului desemnat, Dacian Ciolos, pentru postul de ministru al Sanatatii este Patriciu Achimas-Cadariu, seful Institutului Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca, dupa ce Andrei Baciu, propus initial pentru acest portofoliu, a fost retras.

Potrivit unor surse oficiale, Patriciu Achimas-Cadariu este urmatoarea propunere a premierului interimar pentru functia de ministru al Sanatatii.

In varsta de 39 de ani, medicul Patriciu Achimas-Cadariu conduce de trei ani Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca.

Citeste si:
Premierul Dacian Ciolos a preluat interimatul la Ministerul Sanatatii
Premierul Dacian Ciolos a...
Sursa foto: Romania TV

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Doi deputați PSD, amendați într-un fast food pentru că refuzau să poarte mască
Setari Cookie-uri