Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, dupa ce a primit votul de incredere al Parlamentului, ca marti va depune juramantul la Cotroceni, iar miercuri va avea loc prima sedinta de guvern.

Intrebat cand va merge la Cotroceni pentru a depune juramantul, Dacian Ciolos a spus: "Cred ca intr-o ora, nu stiu inca, asteptam sa fim anuntati, sa vedem dupa ce se publica in Monitorul Oficial decizia". El a adaugat ca prima sedinta a guvernului sau va avea loc miercuri, scrie Mediafax.

Ciolos a mai spus ca orice proiect important va avea consultari cu Parlamentul, in faza de pregatire, si consultari si dezbateri publice.

"Asa cum am spus la intalnirile cu grupurile parlamentare pentru orice proiect important guvernul va avea, pe de o parte, consultari cu Parlamentul in faza de pregatire pentru a incepe sa construim majoritatile, dar in acelasi timp vrem sa punem la punct un dispozitiv prin care pentru aceste proiecte importante sa avem si consultari publice si dezbateri publice. Este un mecanism nou pe care vrem sa-l dezvoltam", a declarat el.

Ciolos a mai spus ca votul Parlamentului ii da legitimitatea necesara pentru a pune in practica masurile anuntate. "Votul de astazi cred ca ne da legitimitatea sa facem ceea ce ne-am propus in programul de guvernare", a mai spus Dacian Ciolos la Palatul Parlamentului.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri