Intrebat cand va merge la Cotroceni pentru a depune juramantul, Dacian Ciolos a spus: "Cred ca intr-o ora, nu stiu inca, asteptam sa fim anuntati, sa vedem dupa ce se publica in Monitorul Oficial decizia". El a adaugat ca prima sedinta a guvernului sau va avea loc miercuri, scrie Mediafax.

Ciolos a mai spus ca orice proiect important va avea consultari cu Parlamentul, in faza de pregatire, si consultari si dezbateri publice.

"Asa cum am spus la intalnirile cu grupurile parlamentare pentru orice proiect important guvernul va avea, pe de o parte, consultari cu Parlamentul in faza de pregatire pentru a incepe sa construim majoritatile, dar in acelasi timp vrem sa punem la punct un dispozitiv prin care pentru aceste proiecte importante sa avem si consultari publice si dezbateri publice. Este un mecanism nou pe care vrem sa-l dezvoltam", a declarat el.

Ciolos a mai spus ca votul Parlamentului ii da legitimitatea necesara pentru a pune in practica masurile anuntate. "Votul de astazi cred ca ne da legitimitatea sa facem ceea ce ne-am propus in programul de guvernare", a mai spus Dacian Ciolos la Palatul Parlamentului.

Sursa foto: Mediafax Foto