Premierul Marii Britanii, David Cameron, care miercuri se afla in prima sa vizita oficiala in Romania si a avut o intrevedere cu premierul Dacian Ciolos, a ajuns la Palatul Cotroceni, la ora transmiterii acestei stiri, fiind primit de catre presedintele Klaus Iohannis.

David Cameron a ajuns la Palatul Cotroceni in jurul orei 16.30, fiind intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis. La finalul intalnirii de la Palatul Cotroceni, premierul britanic si presedintele Iohannis vor sustine declaratii de presa comune, potrivit Mediafax.

Premierul britanic David Cameron se afla in prima sa vizita oficiala in Romania, in cadrul unui turneu initiat in contextul negocierilor pentru reconfigurarea relatiei Marii Britanii cu Uniunea Europeana, dar si pe fondul crizei imigrantilor si al riscurilor teroriste.

Miercuri dupa-amiaza, in jurul orei 15.00, David Cameron a mers la Palatul Victoria, unde a avut o intrevedere de peste o ora cu premierul Dacian Ciolos.

De la Palatul Victoria, premierul britanic a mers la clubul Colectiv, miercuri implinindu-se 40 de zile de la incendiul in urma caruia 60 de persoane si-au pierdut viata. David Cameron, care a depus o coroana de flori si a aprins o lumanare la locul tragediei, a fost intampinat la clubul Colectiv de catre ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu.

De asemenea, acolo se afla si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell. Premierul britanic a pastrat un moment de reculegere si a aprins o candela.La fata locului au fost luate masuri sporite de securitate.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri