„In politica, este nevoie de un stil mai pragmatic, mult mai eficient, de gestionare a problematicilor societatii romanesti. Pe de alta parte, am sesizat ca exista inca, la nivelul multor oameni cu activitate in zona antreprenoriala, a oamenilor de afaceri, a profesionistilor din diferite domenii si nu numai, o perceptie de lipsa de reprezentare integra in politica si administratie”, a declarat Octavian Badescu, intr-un comunicat de presa.

In noua sa calitate, Octavian Badescu are ca principal obiectiv structurarea organizatiei Bucuresti a noii formatiuni politice.

“Am ales sa ma implic in proiectul Miscarea Liberala din cateva considerente. Pe de-o parte, acest partid este o structura politica noua, care are la baza o viziune de principiu cu care ma identific intr-o proportie cel putin suficienta. Pe de alta parte, fondatorul Miscarii Liberale, domnul Horatiu Buzatu, antreprenor la randul sau, care va candida la primaria Craiovei, este un om de calitate cu care impartasesc valori similare. In plus, eu cred in ideea de <<echipa>>. In cadrul legislativ actual, practic vorbind, chiar si pentru cei cu o mentalitate <<independenta>> este mai eficient sa contribuie la o mai buna evolutie a societatii romanesti prin intermediul unei structuri politice puternice si coerente”, a spus Octavian Badescu.

Citeste si:

Badescu este fondator si actionar majoritar in compania de curierat rapid Sameday Courier - prima companie romaneasca listata pe piata AeRO a BVB, dar si in proiectul Lokko (o aplicatie mobila destinata intalnirii dintre cererea si oferta de servicii de livrare).

Partidul Miscarea Liberala propune un nou proiect politic, avand la baza reducerea rolului statului ȋn economie si in societate, concomitent cu extinderea libertatii si responsabilitatii individuale.