Presedintele MP Traian Basescu a declarat, astazi, in deschiderea Colegiului National, ca partidul nu va face nicio alianta si i-a atentionat pe liderii din filiale sa isi desemneze candidati si sa nu „cada in capacana” politicienilor de la partidele mari care nu stiu daca vor fi acceptati pe liste.

„As vrea sa fim foarte clari de la bun inceput. Nu facem niciun fel de alianta inainte de alegeri. Nu as vrea sa aud de combinatii premergatoare alegerilor in vreo organizatie. Este esential pentru noi sa stim ce potential avem”, a declarat presedintele Miscarea Populara, Traian Basescu, in deschiderea Colegiului National, potrivit Mediafax. Traian Basescu i-a atentionat pe liderii Miscarea Populara din teritoriu in privinta politicienilor „care joaca la doua capate” si i-a sfatuit sa isi desemneze candidati.

„De asemenea, de la alte partide, in mod deosebit de la cele mari, sunt oameni care joaca la doua capete. Nu stiu daca vor avea succes in interiorul partidelor lor si incearca sa isi intinda antenele si sa aiba contact cu organizatiile noastre. Este foarte frecventa situatia. Va atentionez sa nu va pacaliti. Puneti-va candidati, nu stati sa astepati daca Xsulescu de la un partid sau altul vine sau nu. Tipul asta de joc este specific celor doua partide mari si as vrea sa nu cadeti in capcana”, le-a transmis Basescu participantilor la Colegiului National al Miscarea Populara.

Presedintele Miscarea Populara a mai spus ca formatiunea trebuie sa ramana, insa, deschisa „oamenilor noi”. „Vreau sa intelegeti foarte bine ca partidul este deschis si trebuie sa il tineti deschis pentru toti oamenii noi, dar nu va pacaliti cu jocul pe care il fac cei din partidele mari care nu stiu daca vor fi acceptati pe liste sau nu”, le-a mai spus Traian Basescu participantiiilor, afirmand ca este multumit de „valul de inscriei de oameni noi, chiar daca asta inseamna lipsa de experienta”.

Colegiul National al Miscarii Populare va valida, sambata, la Palatul Parlamentului, candidatii partidului la alegerile locale, insa pe agenda nu figureaza si validarea candidatului pentru Primaria Capitalei, o decizie in acest sens urmand sa fie luata ulterior. Potrivit unor surse din randul Miscarea Populara, candidaturile pentru primariile Galati, Constanta, Alba Iulia, Braila, Tulcea, Buzau si Ploiesti nu vor crea surprize, intrucat candidatii care vor fi validati de Colegiul National al Miscarea Populara "sunt in carti" de ceva vreme si o parte dintre ei si-au inceput deja caMiscarea Popularaaniile in teritoriu.

La Colegiul Miscarea Populara care va avea loc sambata, la Palatul Parlamentului, sunt asteptati peste 300 de participanti. Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a reiterat, marti, ca nu exclude o candidatura la Primaria Capitalei, afirmand ca isi va anunta decizia ''la momentul potrivit'', in conditiile in care Colegiul National al partidului va valida sambata candidaturile la locale in tara.

''Vreti sa va spun secrete? (...) Niciodata nu am exclus (o candidatura la Primaria Capitalei-n.r), dar nici nu am afirmat ca o voi face'', a raspuns presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, intrebat de ziaristi daca va candida la Primaria Capitalei. ''La momentul potrivit (voi anunta decizia-n.r)'', a afirmat fostul sef de stat, la insistentele jurnalistilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri