BPN al PNL a adoptat, luni, o rezolutie prin care se angajeaza ca cel putin 30% din candidatii propusi la alegerile locale sa fie ''oameni noi'', persoane care nu au ocupat functii administrative sau politice de prim plan, a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu.

''Astazi, in oferta noastra electorala, ne-am angajat ca cel putin o treime din numarul candidatilor propusi la alegerile locale sa fie oameni noi, persoane care nu au ocupat functii administrative sau politice de prim plan'', a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, la finalul sedintei PNL.Ea a afirmat ca adoptarea acestei rezolutii este un semnal de modernizare si de credibilizare a propriilor structuri de partid , conform Mediafax.
'
'Este, cred eu, un semnal foarte bun, de credibilizare si de modernizare a propriilor structuri de partid. Credeti-ma, suntem singurul partid care ia in serios acest lucru. Asteptam raspunsul organizatiilor judetene atunci cand vor intocmi listele", a afirmat copresedintele PNL.
BPN al PNL a adoptat si o rezolutie legata de demografie, intitulata <<Politici de sprijin al familiilor active pentru refacerea echilibrului demografic>>, potrivit Alinei Gorghiu.

''Este intelept sa ne gandim si la subiecte de substanta, la cum vom reusi sa platim pensiile peste 20 sau 30 de ani si sa facem eforturi ca populatia tanara, activa, sa nu dispara din Romania. Sunt multe idei pe care acest pachet legislativ pe care vrem acum sa-l introducem in dezbatere publica le curprinde, printre care faptul ca riscam o criza a fortei de munca active in Romania, faptul ca avem reducerea numarului de studenti, astazi doar la jumatate fata de 2008, cresc costurile de asistenta sociala si sanatate, pentru ca, evident, o populatie imbatranita are nevoie de multe fonduri in aceste doua sectoare si, evident, ca s-au discutat si solutiile", a spus Alina Gorghiu

Sursa foto: Alexandru Nika / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri