Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut vineri premierului Dacian Ciolos sa efectueze o remaniere guvernamentala, precizand ca exista nemultumiri fata de unii ministri, social-democratii luand in calcul, in continuare, depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului.

"Brusc, poate primul ministru face ceva remanieri (...) premierul Ciolos ar trebui sa remanieze cativa ministri. Decizia finala este a dumnealui", a explicat Liviu Dragnea, la DC News. Dragnea i-a nominalizat pe ministrii Fondurilor Europene si Mediului, conform Mediafax.

Liderul PSD a explicat ca Dacian Ciolos se bucura inca de sprijin in Parlament, dar daca nu va proceda la remanieri, atunci nemultumirile se vor rasfrange asupra intregului Cabinet.

"Daca simte, daca intelege ca va incepe si dumnealui sa aiba probleme, ca guvern in ansamblu, din cauza unor membri ai cabinetului, atunci inseamna ca va proceda rapid la niste remanieri. Daca nu va intelege lucrul asta, si ii va pastra indiferent, in orice situatie, pe toti membri Cabinetului mai devreme sau mai tarziu atunci reactia va fi asupra intregului Cabinet", a mai adaugat Dragnea.

Intrebat daca PSD este decis asupra motiunii de cenzura, Dragnea a spus ca "asteptam, sa vedem daca remaniaza si daca face si alte lucruri". Liderul PSD a explicat ca o motiune de cenzura se depune usor, insa se pune problema ce se intampla a doua zi. "Nu stiu, ajungem din nou la Cotroceni", a spus presedintele PSD.

Liviu Dragnea este la al doilea avertisment cu motiunea de cenzura pentru premierul Dacian Ciolos, prima oara fiind in cazul televiziunilor din grupul Intact.

Citeste si:
Un milion de copii nu beneficiază de învățământ online, promis de PSD
Un milion de copii nu...

"(...)Daca se intampla aceasta evacuare, practic, Guvernul Romaniei inchide cinci televiziuni. Daca se intampla acest lucru si Guvernul Romaniei, tehnocrat, care a spus mereu ca apara libertatea presei, atunci cred ca acest Guvern nu mai poate ramane in functie. Analizam foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura'', declara miercuri Liviu Dragnea, la Antena 3.

De asemenea, in ultima sedinta a Biroului Permanent National s-a luat decizia depunerii unei motiuni simple, saptamana viitoare, impotriva ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, ca urmare a situatiei copiilor din Arges.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Orban: Proiectul privind închisoarea la domiciliu, o aberaţie
Setari Cookie-uri