Potrivit unor surse din randul PNL, prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban ar fi liberalul cu cele mai mari sanse de reusita in cursa pentru primaria Capitalei, potrivit sondajului comandat de partid, conform Mediafax.

Candidatura lui Ludovic Orban va trebui sa fie validata de BPN al PNL.


Candidatul propus de PNL pentru Primaria Capitalei Ludovic Orban a declarat, luni, ca este pregatit sa urmeze pasii pentru definitivarea candidaturii sale, afirmand ca in spatele candidaturii sale se afla "o viata de munca in slujba comunitatii".

"Sunt onorat de propunerea colegilor mei din comisia de unificare PNL, sunt pregatit sa parcurg urmatorii pasi procedurali pentru desemnarea mea drept candidat la functia de primar general, votul in conducerea PNL Bucuresti si validarea in BPN", a declarat Ludovic Orban.

Citeste si:

"Ultimii de ani mi-am petrecut in slujba semenilor mei. Am ocupat functii publice importante in care am lasat urme. In Bucuresti si in jurul Bucurestiului exista lucruri pe care le-am facut sau la care am participat pentru a fi facute. Candidez nu ca sa ma aflu in treaba, ci pentru ca Bucurestiul are nevoie de o mana priceputa, de o persoana cu viziune care sa faca astfel incat Bucurestiul sa conteze, iar bucurestenii sa traiasca intr-adevar intr-o capitala demna de UE", a declarat liberalul, afirmand ca isi va pune toata energia si priceperea alaturi de echipa PNL pentru a castiga Primaria Generala si cele de sector.

Intrebat daca va incheia aliante pentru a fi singurul candidat al dreptei la Primaria Capitalei, Orban a afirmat ca nu este in masura sa faca astfel de afirmatii si ca este prematur.

Sursa foto: Mediafax Foto