"Am fost in aproape jumatate din sectiile de vot. Erau goale. Nu e bine ceea ce s-a intamplat. Sunt foarte suparata. Televiziunile nu ne-au dat pe noi. Oamenii nu au stiut ce s-a intamplat de fapt", a spus candidatul USB, conform News.ro.

Clotilde Armand a adaugat ca "nu e in regula" ca cetatenii sa nu stie, in ziua votului, ca exista un nou partid infiintat "care nu e facut din politicieni", astfel incat acestia sa voteze in cunostiinta de cauza. Candidatul USB a precizat ca, facand turul sectiilor de votare, le spune oamenilor ca este de la USB, iar acestia "intrebau ce este USB".

"Vi se pare normal ca oamenii sa nu stie despre USB? Nu e vina mea. Am fost pe strada toata ziua, si ai mei, toata echipa a fost pe strada, dar televiziunile, o parte dintre ele, sunt de vina", a spus ea, intrebata a cui este vina pentru faptul ca USB a pierdut alegerile. Intrebata despre rezultatele unor exit-poll-uri, care o dau pe ea castigatoare la Primaria Sectorului 1, Armand a spus ca nu stie care sunt rezultatele. "Daca am castigat, voi fi foarte onorata. Dezamagita ca am castigat cu o participare mica la vot. Daca am castigat, va trebui sa muncim foarte mult", a spus candidatul USB.

Potrivit datelor centralizate de catre IRES pana la ora 20, noul primar al sectorului 1 este Clotilde Armand (USB), cu 31,4% din voturi, urmata de catre Dan Tudorache (PSD)-30,5% si Alexandru Nazare (PNL)-19,7%.

Sursa foto: Clotilde Armand_Facebook