OUG de spargere a CNADNR este gata si va intra in guvern in august, a declarat Dan Costescu, care si-a facut bilantul la conducerea Ministerului Transporturilor, intr-un comunicat transmis presei, conform News.ro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), o companie-mamut, cu bugete de miliarde de lei in fiecare an, este in vizorul procurorilor anticoruptie si a corpului de control al premierului, din cauza mai multor suspiciuni legate de nereguli.

“Textul OUG de separare a CNADNR in doua companii separate de Investitii si de Mentenanta este deja elaborat, fiind programat pentru prezentarea in vederea aprobarii in Guvern in august ac. In baza acestei Ordonante, Romania poate operationaliza in acest an Compania de Investitii Rutiere!” a afirmat Costescu, in comunicatul in care si-a prezentat bilantul.

Miercuri seara, premierul Dacian Ciolos a mentionat ca situatia de la CNADNR este principala cauza a schimbarii ministrului Transporturilor.

”La Transporturi am decis acest lucru pentru ca domnul ministru (Dan Costescu - n. red.) a facut mai multe lucruri, dar am fost nemultumit de cum a progresat reforma CNADNR. Este o structura foarte stufoasa si clar ineficienta”, a spus Ciolos amintind ca intarzierea reformei in Companie a dus si la intarzieri in executia unor lucrari de infrastructura, cum ar fi tronsonul de autostrada Lugoj-Deva.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri