Alina Gorghiu a declarat ca proiectul prevede construirea a peste 900 de imobile in mediul rural si in orase mici, imobile in care medicii sa poata locui, dar si sa ofere consultatii medicale pacientilor.

”Avem un proiect indraznet a carui notiune nu a existat in Romania pana acum: Casa Medicului. Dorim sa infiintam peste 900 de imobile casa medicului in mediul rural si in urbanul mic, unde cadrele medicale nu ajung si unde nu prea exista servicii medicale. Aceste imobile ar urma sa fie atat locuinta medicului, cat si cabinetul medical”, a declarat Alina Gorghiu.

Conform sursei citate, impactul bugetar ar fi de 150 de milioane de euro, insa are convingerea ca programul va imbunatati considerabil actul si domeniul sanitar.

Tot in Vrancea, copresedintele PNL a anuntat ca, pana la finele lunii august, partidul va stabili listele cu candidati pentru alegerile parlamentare, iar pe 26 august va fi organizata Liga alesilor locali la Bucuresti, la care vor participa toti primarii PNl din tara si unde se vor discuta principalele mesaje cu care PNL va iesi in campanie, principalele proiecte fiind legate de domeniul economic, de locurile de munca, de educatie si sanatate.

Sursa foto: Agerpres Foto