Intrebat cum comenteaza nominalizarea lui Dragos Tudorache in functia de ministru de Interne, Calin Popescu Tariceanu a raspuns: ”Pentru mine este un nimeni, despre un nimeni nu comentez nimic”, scrie News.ro.

El a continuat: ”Nu am auzit de el, nu stiu de unde e, nu stiu de unde vine, am auzit ca a lucrat pe la Bruxelles, nu este o persoana cunoscuta”.
Calin Popescu Tariceanu a tinut sa mentioneze ca nu il surprinde aceasta numire la conducerea MAI.

”Din ce am citit in presa, face parte din categoria talibanilor din Guvernul condus de domnul Ciolos si, avand in vedere si optiunile politice ale unora dintre membrii Cabinetului, am inteles ca Pislaru si mai este inca unul care au deja optiuni politice, numirea de la Ministerul de Interne se inscrie in aceeasi linie”, a afirmat Tariceanu.

Citeste si:

Copresedintele ALDE a mai spus ca Guvernul ”asa-zis tehnocrat devine pe zi ce trece mai putin tehnocrat si mai mult politic”.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne, care va depune juramantul la ora 16.00, la Palatul Cotroceni.

Seful Cancelariei prim-ministrului, Dragos Tudorache, a fost propus, marti, de premierul Dacian Ciolos sa ocupe postul de ministru de Interne, in locul lui Petre Toba, pana la finalul mandatului Cabinetului, a anuntat seful Executivului, care a precizat ca Tudorache nu se va implica in politica, pentru a garanta "echidistanta" in organizarea alegerilor.

Sursa foto: AGERPRES FOTO