Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca i-a cerut lui Victor Ponta sa lucreze la componenta financiara a programului de guvernare al social-democratilor, iar fostul premier a explicat ca "se pricepe" la "banii romanilor" si are experienta in relatia cu institutiile internationale.

"I-am cerut lui Victor sa se ocupe de partea de finante publice si cu toate celelalte chestiuni adiacente din programul de guvernare. Cred ca e cel mai indreptatit sa o faca si a acceptat", a spus Dragnea, la finalul unei discutii pe care a avut-o cu Ponta la sediul PSD, conform News.ro.

Dragnea a adaugat ca de acum el va fi vazut mai des in compania lui Ponta, alaturi de care vrea sa lucreze pentru a aduce PSD la guvernare. "I-am cerut ce-mi cer si mie, sa muncim impreuna pentru Romania, asa cum am facut mereu. Munceste in PSD, va fi pe listele noastre", a mai spus Dragnea.

Victor Ponta a afirmat ca doreste sa lucreze la programul de guvernare al PSD pentru ca are experienta ca prim-ministru. "Atata timp cat mi-a cerut sa ma ocup de ceva care cred ca ma si pricep si mi-a iesit si bine, banii romanilor. Cunosc foarte bine si ce inseamna FMI, CE, Banca Mondiala, deficit. (...) Mi s-a dat ce am de facut in cadrul echipei. Imi doresc sa fac lucrul acesta", a spus el.

Fostul lider PSD i-a multumit lui Dragnea pentru sprijinul pe care i l-a acordat in ultima perioada, de cand este vizat in noul dosar penal, aratand ca vrea sa ramana alaturi de social-democrati.

"M-am bucurat omeneste de faptul ca si Liviu si ceilalti colegi din PSD au fost solidari cu mine, mai ales ca stiau ce inseamna sa fii acuzat pe nedrept, si Liviu stie foarte bine. (...) Dupa ce sunt tratat si eu si altii de parca suntem Osama Bin Laden, Pablo Escobar, toata lumea, in fiecare zi, inca un dosar, suntem urmariti, mergem la politie si in alte zone...", a spus fostul premier.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri