”Urmeaza doua luni care inseamna calomnii, miniciuni, teorii ale conspiratiei si acuzatii care mai de care mai fanteziste. Asistam in ultima perioada, la o campanie de mistificare a adevarului cum rar ne-a fost dat sa traim, in ultimii 25 de ani. Este un concurs de ineptii revoltatoare, pe care liderii cartelului PSD-ALDE le livreaza zilnic, cu cinism, premeditare si coordonare, cu multa media, dar le livreaza”, a spus Gorghiu, al CNC al PNL, scrie News.ro.

Ea dat drept exemplu de calomnii sau minciuni ale PSD declaratia lui Victor Ponta potrivit careia cozile de la sectiile de vot de la alegerile prezidentiale din 2014 erau doar niste agitatori care ”se asezau de mai multe ori la coada”.

”Mai noi insa, si acesta nu e un caz de Parlament, ci unul de spital, aceiasi lideri PSD, la care se adauga si altii de pe la ALDE, neaga furia tinerilor care l-au contestat pe Victor Ponta, dupa tragedia de la Colectiv. Ei vorbesc acum de lovituri de stat si conspiratii internationale, desi premierul de la acea vreme si-a inaintat demisia, de buna voie, ba chiar aplaudat de toti colegii de partid. (…) Au votat in Parlament cu doua maini, Guvernul Ciolos, pe care acum nu il mai recunosc, de parca acesta s-a pogorat din ceruri ca duhul sfant, la Palatul Victoria”, a mai spus Gorghiu.

Citeste si:

Ea mai spus ca PSD pregatesc un premier condamnat, referindu-se la Liviu Dragnea.

”Tot ce fac acesti politicieni din cunoscutul cartelul PSD-ALDE se invarteste in jurul a doua concepte: sfidare si negare. Mereu sunt altii de vina si principalul vinovat e poporul care se duce la vot. Sa nu uitam, americanii, europenii, tehnocratii si extraterestrii fac si ei ceva impotriva cartelului”, a mai spus Alina Gorghiu.

Sursa foto: Agerpres Foto