Presedintele PMP, Traian Basescu, a evitat sa comenteze propunerea de prim-ministru facuta de liderul PSD Liviu Dragnea, declarand doar ca Miscarea Populara va ramane in opozitie si ca nu o cunoaste pe Sevil Shhaideh.

”Noi suntem in opozitie. Noi ramanem in opoztie. N-o cunosc pe doamna”, a spus Traian Basescu, intrebat cum comenteaza propunerea de prim-ministru facuta de Liviu Dragnea la consultarile cu presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni.

Sevil Shhaideh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Daca Sevil Shhaideh va fi numita premier, va fi prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, conform News.ro.

Sevil Shhaideh are 52 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice si a fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii din 2012 cand postul de ministru a fost detinut de Liviu Dragnea. In mai 2015, ea a fost numita ministru al Dezvoltarii. Anterior numirii in administratia centrala, a fost, timp de aproape 20 de ani, director in Consiliul Judetean Constanta.

La momentul numirii ei in Ministerul Dezvoltarii, a aparut informatia conform careia Liviu Dragnea i-ar fi fost nas, insa liderul PSD a negat, precizand ca in religia musulmana nu exista nasi si ca el doar a fost martor, alaturi de altii, la casatoria acesteia. Shhaideh este membru PSD din iulie 2015, adica dupa numirea la conducerea Ministerului Dezvoltarii.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri