Liberalii si-au ales miercuri membrii in structurile de conducere ale Camerei Deputatilor, Catalin Predoiu fiind nominalizat vicepresedinte, Cezar Preda sef al comisiei de control a SIE, in vreme ce Raluca Turcan a fost confirmata lider al grupului PNL.

Conform algoritmului rezultat din alegeri, PNL a primit doua locuri in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor: un post de vicepresedinte, pentru care l-au nominalizat pe Catalin Predoiu si unul de secretar, unde l-au desemnat pe Mugur Cosmanciuc, conform News.ro.

De asemenea, liberalii au primit si sefia a sase comisii parlamentare, dintre care patru comisii ale Camerei Deputatilor si doua comisii comune cu Senatul. Astfel, la Comisia pentru administratie publica liberalii l-au desemnat ca presedinte pe Cristian Buican, la sefia Comisiei pentru cultura l-au pus pe Gigel Stirbu, Comisia pentru transporturi i-a reveni lui Lucian Bode, iar Comisia pentru abuzuri i-a fost repartizata lui Ioan Balan.

In ceea ce priveste comisiile comune cu Senatul, PNL va detine sefia comisiei de control a SIE prin Cezar Preda, dar si pe cea a comisiei pentru relatia cu UNESCO, unde l-au nominalizat pe Eugen Nicolaescu.

Odata cu votul pentru ca Raluca Turcan sa preia si sefia grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, liberalii au ales si vicelierii si secretarul grupului. Vicelideri au fost alesi: Daniel Gheorghe, Eugen Nicolaescu, Cornel Olar, Valeria Schelean, Ion Stefan si Dumitru Oprea, iar secretar – Florica Chereches.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri