Gazeta Sporturilor prezinta, joi, inregistrarea video a unei ceremonii organizate la Londra in care Eugenia Chiriac, iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa Florin Secureanu, este prezentata ca fiind primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Informatia potrivit careia Eugenia Chiriac a fost prezentata ca fiind primarul Bucurestiului a fost difuzata inca de marti, joi fiind facuta publica si inregistrarea ceremoniei. Evenimentul, International Quality Crown Award, a avut loc in 20 noiembrie, intr-o sala din Tower Hotel, iar conform jurnalistilor de Gazeta Sporturilor, Secureanu ar fi platit 6000 de euro pentru premii, conform News.ro.

Dupa ce Adrian Florin Secureanu isi primeste trofeul si paraseste scena fiind felicitati el, ca medic, si Spitalul "Malaxa", este anuntata "o reunoastere speciala pentru doamna Gabriela Firea, primarul orasului Bucuresti, pentru sustinerea fata de Spitalul Nicolae Malaxa". In acest moment urca pe scena Eugenia Chiriac, iubita lui Florin Secureanu, careia angajatii spitalului ii spuneau "Vrabi". Ea da mana cu cei prezenti pe scena, dupa care ii este inmanat trofeul.

"Felicitari pentru doamna Gabriela Firea, primarul orasului Bucuresti", spune prezentatoarea evenimentului. ”In afara celor citiva romani din public, toti strainii prezenti la ceremonia de decernare au fost convinsi ca femeia care s-a urcat pe scena este primarul Bucurestiului, Gabriela Firea. Si, de fapt, era Vrabi!” , a povestit Traian Nica, martor ocular la cereminia de la Londra, colegilor sai din spital, la intoarcerea in Romania, conform GSP.

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri