Ministrul de Interne ii cere lui Sorin Grindeanu demiterea prefectului de Giurgiu: L-am cautat 3 ore si a fost de negasit

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca ii cere premierului Sorin Grindeanu sa il demita pe prefectul judetului Giurgiu, Zorinel Niculcea, dupa ce, in urma cu doua zile, l-a cautat la telefon timp de trei ore si acesta "a fost de negasit".

"Aceasta situatie a fost un test pentru toata lumea, pentru toti cei care au avut competente in gestionare. Acum doua nopti l-am cautat vreo trei ore pe prefectul de la Giurgiu. O sa il rog pe domnul ministru sa dispuna incetarea exercitarii pentru prefectul de la Girgiu", a spus Carmen Dan, dupa o vizita de lucru la Ministerul Transporturilor, potrivit News.ro.

Ea a afirmat ca e "e nepermis sa fii de negasit" in momente de criza, mai ales ca in judetul Giurgiu exista si vama. Zorinel Niculcea a fost numit in functia de prefect al judetului Giurgiu in aprilie 2016. Anterior, el a fost in doua randuri prefect de Teleorman, sustinut de PNL.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri