Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca incercarile de subminare a activitatii guvernamentale reprezinta o tentativa de subminare a ordinii de drept din Romania ”prin mijloace mai mult sau mai putin legale”.

Liviu Dragnea a spus ca guvernul Grindeanu exercita o putere legitimata prin votul cetatenilor la alegerile din 11 decembrie si prin votul de investire al Parlamentului. In consecinta, destabilizarea activitatii Executivului ar reprezenta o destabilizarea a ordinii de drept, conform News.ro.

”PSD a castigat alegerile printr-un vot masiv exprimat la urne de catre cetateni. In aceasta luna, Guvernu a exercitat puterea in mod legitim, in spiritul si in litera Constitutiei. Guvernul si partidele care il sustin suntem determinati sa exercitam puterea executiva si legislativa acordata de catre cetateni. Consideram ca orice incercare de subminare a activitatii Guvernului este o tentativa de destabilizare a ordinii de drept in Romania prin mijloace mai mult sau mai putin legale”, a declarat Dragnea.

Presedintele PSD a precizat ca respecta dreptul manifestantilor de a protesta, dar le-a cerut sa se delimiteze de cei care vor sa genereze violente. ”Este important ca aceste opinii sa se exprime fara violenta pentru ca situatia de azi noapte din Piata Victoriei nu cred ca este situatiei pe care si-au dorit-o cei care au iesit din dorinta de a protesta, de a-si exprima opiniile. Rugamintea noastra pentru acesti oameni cinstiti este sa se delimiteze de aceste grupari care au vrut sa confiste acest protest sau care au vrut sa faca astfel incat protestul sa degenereze in violente. Nu stiu in mintea bolnava a cui s-a nascut acest plan ca azi noapte sa se ajunga la violente. Sper ca MAI si Parchetul sa reuseasca sa afle cine a gandit, cine a organizat si cine a platit actiunile violente de azi noapte”, a spus Liviu Dragnea.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri