Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a acuzat vineri Guvernul de tradare nationala si de abuz de putere in forma continuata si a cerut Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, sa atace la Curtea Constitutionala (CCR) ordonanta de urgenta prin care au fost dezincriminate mai multe infractiuni din codurile penale.

”Efectele abuzului de putere in forma continuata comis de Dragnea Liviu si Guvernul Grindeanu sunt tradare nationala. Efectele destabilizarii Justitiei si a luptei anticoruptie comis de Dragnea Liviu si Guvernul Grindeanu sunt tradarea intereselor Romaniei. Efectele afectarii relatiilor noastre strategice prin abuzul de putere comis prin emiterea si mentinerea ordonantei constituie tradare nationala si cerem inca o data Guvernului Grindeanu, domnului Dragnea sa abroge de urgenta aceasta ordonanta”, a declarat Catalin Predoiu, conform News.ro.

Prim-vicepresedintele PNL a mai spus ca sfidarea vointei sutelor de mii de romani care protesteaza in aceste zile constituie la randul ei un act de tradare a vointei natiunii si a cerut Avocatului Poporului sa atace ordonanta la Curtea Constitutionala. ”Avocatul Poporului sa fie alaturi de popor, nu alaturi de infractori”, a adaugat el.

Predoiu a mai explicat ca actul emis de Guvern este un atac direct la independenta Justitiei, ”si Justitia este indreptatita sa isi apere aceasta independenta”. ”In acelasi timp, PNL protesteaza fata de modul in care ministrul de Interne a manipulat opinia publica si a blamat presa pentru relatarile care au fost corecte in legatura cu manifestatiile din ultimele zile. Este inca un motiv pentru care doamna ministru trebuie sa demisioneze”, a conchis prim-vicepresedintele PNL.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri