Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la un post de televiziune, ca documentul pentru punerea sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare este finalizat, dar ca inca PSD si ALDE nu au luat o decizie in aceasta privinta, scrie Digi24.

Liviu Dragnea a spus ca ”niste colegi” au lucrat la acest document, ca stia despre acest lucru si ca documentul este gata, dar ca inca nu s-a luat o decizie.

Liderul PSD a spus ca nici cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu inca nu a discutat pentru a lua o decizie.

Dragnea a sustinut insa ca exista multe elemente pentru care Klaus Iohannis poate fi acuzat de inalta tradare.

”Sunt multe actiuni ale lui Iohannis care pot imbraca forma tradarii. Nu mi-as dori sa ajung acolo, dar nu e imposibil. Sunt actiuni care au adus deservicii Romaniei”, a afirmat liderul PSD, la Antena 3.

Conform articolului 96 din Constitutie, Camera Deputatilor si Senatul, in sedinta comuna, cu votul a cel putin doua treimi din numarul deputatilor si senatorilor, pot hotari punerea sub acuzare a Presedintelui Romaniei pentru inalta tradare. Propunerea de punere sub acuzare poate fi initiata de majoritatea deputatilor si senatorilor si se aduce, neintarziat, la cunostinta Presedintelui Romaniei pentru a putea da explicatii cu privire la faptele ce i se imputa. De la data punerii sub acuzare si pana la data demiterii Presedintele este suspendat de drept. Competenta de judecata apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Presedintele este demis de drept la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri