Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu va fi dezbatuta si votata miercuri

Motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva Guvernului Grindeanu va fi dezbatuta si votata miercuri, de la ora 12.00, a anuntat, luni, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

El a precizat ca Birourile Permanente reunite au aprobat calendarul votarii bugetului, moment care va avea loc marti, iar apoi, miercuri, va fi discutata si motiunea de cenzura. "Marti va avea loc votul pe bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat si miercuri, incepand de la ora 12.00, dezbaterea si votul pe motiunea de cenzura", a spus Tariceanu, conform News.ro.

Motiunea de cenzura a opozitiei a fost citita, luni, in plenul reunit al celor doua Camere. PNL si USR au depus miercuri, la Camera Deputatilor, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, liderul Patidului National Liberal, Raluca Turcan, afirmand ca aceasta este solutia „legala si institutionala” pentru demisia Guvernului. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu contine o serie de critici dure la adresa coalitiei PSD-ALDE, pe care PNL si USR o acuza de legalizarea furtului prin adoptarea ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale si a proiectului de lege privind gratierea.

Sursa foto: Shutterstock/ Nirat.pix


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri