De Ziua Armatei, Victor Ponta le-a transmis militarilor o viata cat mai buna si se declara mandru de faptul ca in perioada cat a fost premier a fost adoptata Legea Pensiilor Militare.

Victor Ponta nu rateaza ocazia de a transmite si un mesaj pentru "patrihotii care se vor inghesui la ceremonii, desi cereau taierea pensiilor in Armata".

"Sunt mandru ca in toata perioada in care am exercitat functia de Prim Ministru am facut toate eforturile pentru siguranta, dotarea , salarizarea si recunoasterea meritelor si drepturilor militarilor romani ( inclusiv prin adoptarea Legii Pensiilor Militare)!

Ma gandesc cati “patrihoti” si “patrihoate” se vor inghesui, azi (miercuri - n.r.) la ceremoniile militare, dupa ce in vara acestui an strigau la televizor ca pensiile militare sunt prea mari si trebuie taiate. Cati politruci care ( in schimbul unor poze ridicole facute prim restaurante si birouri la Washington) promit sa cumpere pe miliarde de dolari tot felul de echipamente de care militarii romani nu au nevoie, cati smecheri care in vizitele frecvente prin Israel numara contractele dubioase pentru “modernizari” in care se arunca banii Armatei romane catre buzunare la fel de groase ca si obrazul lor, cati demagogi “curajosi” care se fotografiaza cu avioanele F16 achizitionate in 2013, de Guvernul USL, cati “crocodili” politici care vor plange pe umerii generalilor fara faca nimic pentru viata de zi cu zi a subofiterilor si ofiterilor de cariera!", a scris Victor Ponta, pe Facebook, de Ziua Armatei.

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri