Parlamentarii USR, vadit nemultumiti de declaratia comuna semnata ieri de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca reactie la comunicatul Departamentului de Stat al SUA si oferita in numele intregului Parlament (insa fara consultari cu partidele de opozitie), s-au dus sa protesteze in biroul presedintelui Camerei Deputatilor.

Parlamentarii USR au parasit sala de plen in forma de protest. Acestia tineau in mana afise pe care scria "Nu in numele meu", atragand atentia asupra faptului ca Dragnea si Tariceanu nu au vorbit in scrisoare in numele lor, desi au semnat intreg Parlamentul – INCA o incalcare flagranta a regulilor Parlamentului, din partea infractorului Liviu Dragnea si a urmaritului penal Tariceanu.

Inainte de a merge catre biroul lui Dragnea, presedintele Dan Barna a decalarat ca "Am aflat ca Romania este Consiliul Judetean Teleorman ca asa se comporta Dragnea", precizand ca presedintii celor doua camere vor sa "arunce tara noastra inapoi cu 20 de ani".

La iesire, Dan Barna a declarat ca Liviu Dragnea le-a transmis ca nu a gresit cu absolut nimic.

"Am fost primiti. Dragnea ne-a invitat in birou. Am stat cateva minute de vorba. Domnia sa considera ca avea tot dreptul sa isi asume mesajul. Ne-a spus sa folosim instrumentele de contestatie recomadandu-ne sa ne indreptam catre institutiile prietene. Considera ca mesajul sau a fost perfect normal. Considera ca si-a exprimat opinia si ca forma e una regulamentara. Desi asumarea unei opinii fara o consultare este ilegal", a spus presedintele USR.

Mai mult, USR ia in calcul sa depuna plangere penala fata de cei doi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri