Calin Popescu Tariceanu, Presedintele ALDE si al Senatului, afirma ca reactiile SUA care amendeaza puternic modificarile justitiei care ar urma sa tarasca Romania inapoi in timp ar putea avea la baza “informari superficiale si sumare si de foarte multe ori incomplete”, iar in Romania “nu stam sa ascultam si sa ne conducem dupa aprecierile pozitive sau negative ale unora sau altora”.

Tariceanu a mai declarat, joi, ca “sunt foarte multi care se pricep la fotbal, la politica, la justitie, si emit pareri”.

Cu alte cuvinte, seful Senatului a gasit de cuvinta sa “ii puna in aceeasi oala” pe oamenii de rand si pe oficialii Departamentului de Stat al SUA care si-a exprimat ingrijorarea fata de faptul ca Parlamentul Romaniei ia in calcul o legislatie care sa ingenuncheze, efectiv, justitia din tara, in favoarea celor cu probleme penale si coruptilor.

Trecerea acestor legi ar aduce Romania, efectiv, inapoi in anii ’90 si, mai rau, ne va departa puternic de Uniunea Europeana si de toti partenerii internationali.

In seara aceasta sunt anuntate proteste in fata Parlamentului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri