Presedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat vineri seara, la Bistrita, fiind prezent la conferinta de alegeri a filialei Bistrita-Nasaud a partidului, ca in PSD, la ora actuala, "cuvantul de ordine este frica", "teama de a nu raspunde pentru prostiile pe care le-au facut".

"In PSD, la ora actuala, cuvantul de ordine este frica. Ei sunt condusi de teama de a nu raspunde pentru prostiile pe care le-au facut. Eu, colegii mei, dumneavoastra nu avem nicio vina ca traim intr-o societate in care legile si regulile se fac dupa cum le dicteaza lor constiinta in momente de frica. Noi avem dreptul la o alta Romanie si pentru ea construim acest partid", a spus Tomac, scrie Agerpres.

Liderul PMP a adaugat ca PSD nu poate blama pe altii pentru situatia din tara, deoarece vina le apartine. "Nu mai putem trai intr-o lume izolata, in care oamenii acestia cred ca ii pot pacali la nesfarsit pe oameni. Ma refer la pesedisti, la cei care conduc spunand ba ca Soros e de vina, ba ca multinationalele, ba ca nu stiu ce banci", a adaugat Tomac.

"Nu, de vina in primul rand sunt cei care nu sunt capabili sa ia decizii, desi au primit votul oamenilor, pentru ca au mers anul trecut in campanie electorala cu un program de guvernare inspirat din programul lui Dan Diaconescu, cu promisiuni peste promisiuni, iar astazi schimba Codul fiscal pentru ca nu sunt bani, nu sunt capabili sa gestioneze resursele tarii", a mai declarat Tomac. Eugen Tomac a participat, alaturi de alti deputati PMP din judetele Vaslui, Maramures si Mures, la conferinta de alegeri a organizatiei judetene Bistrita-Nasaud, unde singurul candidat pentru functia de presedinte a fost deputatul Ionut Simionca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri