Coalitia PSD-ALDE a convocat miercuri, de urgenta si incalcand inca o data regulamentul Camerei Deputatilor, o sedinta a Comisiei pentru regulamentul CD. Scopul este modificarea regulamentului pentru “a scurta dezbaterile” la cele doua proiecte care ingenuncheaza Justitia. Tot astazi, in plen, acestea urmeaza a fi votate.

UDMR ar putea sa se opuna acestei schimbari de regulament, in vigoare inca din prima parte a anilor ’90, insa surse din Parlament spun ca PSD-ALDE au negociat cu UDMR pe marginea acestor legi.

Proiectul de modificare a regulamentului, initiat de Florin Iordache, prevede ca in plen, dupa epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse doar in unele cazuri. Cu alte cuvinte, Opozitia nu va mai avea la dispozitie timpul necesar pentru a-si sustine amendamentele si in plen, astfel incat votul la cele doua proiecte controversate va deveni o formalitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri