Un nou abuz grav din partea PSD-ALDE a avut loc astazi, la Senat, chiar in ziua votului final pe cele doua legi ale justitiei. Astfel, conform regulamentului Camerei Senatului, deputatii care au depus amendamente pot intra in plen pentru a-si sustine punctul de vedere. PSD a BLOCAT insa accesul USR, punand bodyguarzi la intrare.

Este un abuz incalificabil care arata, inca o data, ca Romania tinde spre stat totalitar, legile si regulamentele fiind in mod grosolan incalcate.

“Unii colegi au fost chiar imbrancisi si bruscati”, spun oficialii USR, care au filmat secvente si le-au distribuit pe Facebook.

Raspunsul bodyguarzilor? “Asa ni s-a dat dispozitie”.

“In acelasi timp, in plenul Camerei Deputatilor un domn care nu este parlamentar zburda liber si da comenzi majoritatii care sunt executate prompt.

Citeste si:
PSD: Guvernul ''să nu ignore'' avertismentul ONU legat de o criză...
PSD: Guvernul ''să nu...

Domnul Marian Neacsu, secretarul general al PSD. Condamnat penal pentru ca si-a angajat nelegal fiica, nu a mai putut deveni parlamentar in legislatura aceasta. Din ce inteleg, modificarile la legea ANI trecute ieri in Senat il “spala” si pe dumnealui.

Dl. Neacsu da comenzile in plenul Camerei Deputatilor de la loc de cinste in dreapta prezidiului. Nu e clar in ce calitate ocupa acel loc (unde stau de obicei ambasadorii, fosti sefi de stat, invitatii de marca). Dar e clar din cum se misca lucrurile ca de acolo vine comanda la PSD.

In acest timp, unor demnitarii - deputatii USR - li se interzice accesul la lucrarile Senatului. Asa arata cand Parlamentul e luat pe persoana fizica”, scrie Catalin Drula, USR, pe Facebook.

Citeste si:
USR vrea impozitarea cu 90% a pensiilor speciale de peste 3.500 lei
USR vrea impozitarea cu 90% a...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Proiect adoptat: deținuții cu pedepse până la 7 ani pot săvârși pedeapsa acasă
Setari Cookie-uri