Nici bine nu a inceput anul 2018, ca deja au fost anuntate primele proteste. Modificarile facute de coalitia PSD-ALDE la legile justitiei si la codurile penale sunt principalele nemultumiri ale protestatarilor.

Sambata, 20 ianuarie, urmeaza sa aiba loc un mars de protest in Bucuresti. Actiunea este denumita "Toate drumurile duc la Bucuresti. "Revolutia" generatiei noastre", iar organizatorii incurajeaza cat mai multe persoane, atat din Bucuresti, cat si din provincie, sa ia parte la protest.

"Sambata, 20 ianuarie, incurajam lumea din intreaga tara sa se alature protestelor din Bucuresti. Nu este nevoie sa iesim de multe ori in strada. Este nevoie sa iesim multi, o data. Propunem un mars Piata Universitatii - Piata Unirii - Fantani - Parlament, cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara (Avocatul Poporului, CCR, CNA)", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

In luna decembrie, legile justitiei au fost votate pe repede inainte in Parlament, iar acum acestea urmeaza sa ajunga pe masa lui Klaus Iohannis, care le poate intoarce o singura data inapoi. „

"Masacrarea Justitiei de catre PSD-ALDE, criticata de magistrati, Departamentul de Stat, Comisia Europeana, este mai mult decat un atac la procedurile de drept si la adresa luptei anticoruptie. Este un asalt chiar la adresa democratiei din Romania. Felul in care PSD si ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, in care au incercat sa inchida gura Opozitiei si a oricui a indraznit sa se impotriveasca reprezinta semnale care ar trebui sa alarmeze orice roman care doreste pentru Romania o viata in libertate si democratie. La care se adauga si modificarile Codului de Procedura Penala si situatia generala grava din toate celelalte domenii (sanatate, educatie, economie, infrastructura, cultura, ecologie). Primele doua luni din 2018 vor fi decisive pentru consolidarea democratiei in Romania", transmit organizatorii protestului, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Toate drumurile duc la Bucuresti. "Revolutia" generatiei noastre

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri