Elena Udrea, cercetata de DNA pe mai multe capete de acuzare, a transmis intr-un mesaj furibund si plin de invective ca a sprijinit diferite persoane pentru a obtine functii in politica sau chiar in presa, si care acum arunca cu “mizerii” in ea.

"Eu am dosare penale si sunt 'corupta' pentru ca v-am platit voua prestatia politica de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalisti 'deontologi', #rezist acum", a scris Udrea.

Intr-un mesaj postat, miercuri, pe Facebook, https://www.facebook.com/EUdrea/ Elena Udrea spune ca ar fi preferat sa ramana in atmosfera de liniste si pace a sarbatorilor, dar nu mai poate ramane indiferenta la "mizeriile unora" si a decis sa le transmita un mesaj.

"Mai lichelelor, ati uitat cand lingeati clanta sa va sprijin sa luati functii in partid, ca de prosti si corupti ce erati v-a dat partidul la o parte, de la ANAF, spre exemplu, sa va sustin candidaturile pe la primariile de sectoare, spre exemplu, sa va finanteze Cocos, pe unii in politica, pe altii in presa... Voi, niste nulitati ipocrite, vorbiti de mine astazi??? Eu am dosare penale si sunt 'corupta' pentru ca v-am platit voua prestatia politica de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalisti 'deontologi', #rezist acum", a scris Udrea.

Ea afirma ca ar putea face publice numele tuturor, cati bani a luat fiecare de la partid sau cum au fost numiti pe functii si aprciaza ca "lichelele tot platesc odata si odata".

"Daca eu nu va torn, mai lichelelor, o fac pentru mine, sa nu fiu si eu una ca voi. Dar, daca va faceti calculul ca o sa fiti lasati in pace daca va mutati limba in fundul Sistemului acum si, pentru ca ati sarit in barca lui Johannis, eu va spun ca sunteti prosti pana la capat. Lichelele tot platesc odata si odata!", mai scrie Udrea.

Numele Elenei Udrea apare in mai multe dosare penale, ultimul trimis in judecata de catre procurorii DNA in 20 decembrie 2017. In acest dosar Udrea este judecata pentru trafic de influenta si spalarea banilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri