Presedintele CJ Suceava: Tatuca Flutur si mamuca Udrea ne-au lasat cu investitii fara sens

Presedintele CJ Suceava si al organizatiei judetene PSD, Catalin Nechifor, a afirmat, sambata, la Vatra Dornei, ca "tatuca" Gheorghe Flutur si "mamuca" Elena Udrea (foto) nu au facut nimic pentru fermierii din zona de munte, dar nici pentru turismul din zona Dornelor, ci doar au lasat investitii fara sens

Nechifor a spus la adunarea electorala a USL ca doreste ca in Romania sa se revina la normalitate, pentru ca pana acum lumea s-a obisnuit prea mult cu "tatuci si mamuci", scrie Mediafax.

"Nu vreau sa fiu tatic decat pentru baiatul meu. Nu vreau sa fiu nici macar colonel. Ne-am obisnuit in politica cu mamuci si tatuci. Erau tatucul Flutur si mamuca Udrea. Am vazut cat de mult ne-au ajutat in zona de munte. Tatuca Gheorghe si mamuca Elena nu au facut nimic, desi puteau sa o faca. Ne-au lasat cu investitii fara sens, cu parcuri in paduri si terenuri de fotbal in panta. Cat rau au facut Romaniei cu taieri de pensii si cresterea de TVA", a spus Nechifor, care a sustinut ca Gheorghe Flutur nu a sprijinit fermierii din zona de munte, in timp ce Elena Udrea nu a facut nimic in favoarea dezvoltarii turismului in zona Dornelor.

El a subliniat ca cei din USL sunt oameni ca toti ceilalti si actioneaza pentru sprijinul populatiei, si nu al unor membri PSD, PNL, UDMR sau ARD.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri