Mihai Tudose, Prim-Ministrul Romaniei, a anuntat ca i-a dat sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, o saptamana pentru a-i prezenta un raport despre masurile luate in legatura cu scandalul politistului suspectat de pedofilie.

Tudose a amanat astfel decizia demiterii lui Despescu, ceruta ieri de Carmen Dan, ministru de Interne. Totodata, Tudose a mai subliniat ca a aflat “pe surse” ca interimarul propus de Carmen Dan, Catalin Ionita, nu ar fi vrut sa preia postul lui Despescu.

"Am avut azi o discutie cu chestorul Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul. Am inteles pe surse ca noua propunere si-a declinat intentia de a prelua functia. L-am rugat pe Bogdan Despescu ca intr-o saptamana sa prezinte masurile pentru remedierea situatiei. Autorul a fost prins in 2 zile. Are o saptamana sa-mi prezinte raportul".

Ministrul Carmen Dan, fosta secretara la Videle si apropiata a lui Dragnea, i-a cerut ieri Premierului sa il demita pe Despescu. Totodata, fara nicio legatura directa, Carmen Dan a cerut si demisia lui Radu Gavris, seful Sectiei Omoruri din Politia Romana. Carman Dan s-a aratat deranjata de faptul ca acesta din urma a sustinut ce modificarea legilor penale NU este un lucru pozitiv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri